marți, 28 iunie 2011

Zece întrebări pe scaunul destinului, cu Mihaela Rădulescu



Amuleta Japoneză : Dacă interviul se găseşte sub titlul „Zece întrebări pentru destin”, vă voi întreba, evident, dacă credeţi în destin?

Mihaela Rădulescu: Nu . Nu cred ca cineva a avut atata timp la dispozitie incat sa scrie scenariul de viata al fiecaruia dintre noi...

Amuleta Japoneză : Cât de greu este să îmbraci haina „Mihaela Rădulescu: ” ?

Mihaela Rădulescu: Ma strange, cateodata, ce-i drept, adica stiu destule momente cand mi-e incomoda si parca nepotrivita cu contextul. Nu mereu din vina mea, ci pentru ca oamenii isi inrameaza niste imagini despre omul public si cand dau de original, au dileme, tresariri, indoieli...Aproape mereu castig la confruntarea directa, fatza in fatza si cred ca e mai bine asa, cel putin pentru mine. Nu stiu exact unde distorsioneaza lupa asta pusa pe noi, dar stiu ca si eu am devenit prietena buna cu oameni care nu-mi placeau deloc de la distanta...

Amuleta Japoneză : Aţi avut vreodată senzaţia că aţi ajuns la apogeul carierei d-voastră? Că de la acest punct nu mai există culoar pentru realizări?

Mihaela Rădulescu: Slava Domnului, nu ! Ador prea tare evolutia, cum as putea sa-mi pun singura limite ?! Exagerez, uneori, cu ce-as vrea sa mai fac, cu ce-as vrea sa mai traiesc, dar e ca un sport - imi tine "muschii" evolutiei in maxima forma.

Amuleta Japoneză : Cum arată fericirea Mihaelei Rădulescu? Este ea mulţumită de ceea ce i-a oferit viaţa?

Mihaela Rădulescu: N-as vrea sa par nerecunoscatoare asa, la modul general, dar prefer sa stiu exact cui si pentru ce sa-i multumesc. Lista incepe cu ai mei, continua cu mine si cu multi oameni datorita carora am acumulat experiente, intelepciune, amintiri miraculoase... Nu i-am cerut nimic vietii sau lui Dumnezeu, dar am multumit mereu in gand si uitandu-ma in sus, nu numai in jur...

Amuleta Japoneză : Vi se dă şansa să opriţi timpul.. În ce an l-aţi opri şi de ce?

Mihaela Rădulescu: N-as irosi-o pe ceva din trecut, ci as pastra-o pentru ce va urma... Poate pentru un moment in care as fi disperata ca pierd pe cineva drag...

Amuleta Japoneză : Dacă cineva v-ar oferi o sumă foarte mare de bani pentru a scrie o carte ce v-ar putea aduce premiul Nobel pentru literatura, dar pentru ca acest lucru să devină posibil vi se cere să renunţaţi şi să plecaţi departe de tot ceea ce aţi construit până acum, departe de Ayan pentru un an de zile, aţi accepta?

Mihaela Rădulescu: De langa Ayan n-as pleca pentru niciun motiv, din nicio gama, din niciun univers. Dar m-as stradui sa-i conving ca el e inspiratia mea, in tot ce fac si daca vor performanta, trebuia sa ma ia cu totul ! "Totul" meu e el. Si sunt buna la negocieri:)

Amuleta Japoneză : Cum arată pentru Mihaela Rădulescu, rochia de mireasă a vieţii?

Mihaela Rădulescu: Mireasa a vietii ?.... A unui barbat care e iubirea vietii nu se poate ?:)... Alba, ca sa pot desena pe ea tot ce traiesc.

Amuleta Japoneză :
Amantele sunt femei? Cine le ară sufletele?

Mihaela Rădulescu: Nu sunt o specialista in amante, n-am fost niciodata amanta cuiva, dar sunt o specialista in femei, macar pentru faptul ca asta sunt !:) In suflete de femeie se strecoara si iubiri interzise si iubiri strambe si iubiri definitive si semintele astea sunt foarte nutritive pentru barbati...

Amuleta Japoneză : Cum v-aţi caracteriza viaţa, daca ar trebui să o descrieţi dupa pantofi? Cum arată ea încalţată, raportat la fericire si la gradele din inima d-voastră.

Mihaela Rădulescu: Ce idee ciudata... Desculta, cu pantofii in mana !

Amuleta Japoneză: Şi ca ultimă întrebare. Acum, că destinul v-a răspuns de multe ori şi în multe moduri, ce întrebare i-aţi adresa d-voastra lui?

Mihaela Rădulescu: Niciuna, caci nu mi se pare altcineva mai indreptatit sa raspunda la intrebari despre mine...in afara de mine. Daca destinul la care va referiti ar fi o persoana, i-as zambi si l-as asculta, daca ar avea ceva interesant sa ma anunte....


Mulţumesc,

Mihaela Rădulescu.



10 comentarii:

  1. foarte bine punctat, cu intrebarile....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela este o femeie exceptionala si ii multumesc pentru ca a acceptat sa raspunda la intrebarile mele.
    Tie iti multumesc pentru ca ai poposit sa citesti :) Te imbratisez cu mare drag :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela este o femeie puternica care a razbit in viata pe care si-a dorit-o...
    Intrebarile tale au fost sublime si pline de o profunzime covarsitoare.

    Simte minunatele calitati ale creativitatii, care iti umplu pieptul si iau forme delicate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramian, asa este. Mihaela este. Punct.
    Este un zambet cald pe o vreme ploioasa :)

    Iti multumesc pentru sustinere. Iti multumesc pentru ca inca ne mai facem curaj sa citim, sa creea si sa credem ca mai putem schimba ceva.
    Te imbratisez cu onoare si cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut foarte mult intrebarile dar si raspunsurile Mihaelei Radulescu. Si ca sa-i
    dau o nota: 10 pentru sinceritate si modestie!
    Multumesc Amuleta Japoneza! ~ Ion Manoliu.

    RăspundețiȘtergere
  6. cum ai reusit sa-i iei interviul, esti jurnalista?

    RăspundețiȘtergere
  7. Brandusa,
    Zambesc cu tine :)

    Father,
    Ma bucur ca va pot aduce lucruri benefice pentru sufeltul dumneavostra :)

    Rosaline,
    Sunt o amuleta. Nu trebuie sa port o eticheta de cuvinte pentru a putea vorbi cu oameni.
    Intreaba-ma orice, cartea Mihaelei iti poate raspunde la intrebare. Am zabovit mult pana sa o gasesc, este adevarat.
    Titlul cartii nu este intamplator ales :)

    Va imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place sa o ascult pe mihalea de fiecare data.
    e increbidila..
    frumos:)

    RăspundețiȘtergere