miercuri, 9 februarie 2011

Puterea de a face

Cred în puterea de a face bine. Pentru asta cred că putem sa îl ajutăm pe Cosmin. Povestea lui aici

4 comentarii:

  1. Initial, venisem sa citesc ceva din gandurile dvs. frumoase, dar aici am gasit povestea trista a lui Cosmin. Am postat pe Facebook acest caz, sa poata fi cunoscut de toti prietenii de pe acest site. Daca am gresit cumva imi cer mii de scuze. Va dau pentru gestul umanitar calificativul " EXTRAORDINAR " Cu respect ~ Ion Manoliu

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Manoliu,

    Va multumesc din suflet. Nu ati gresit cu nimic. Nu il cunosc personal pe Cosmin, dar am intalnit povestea lui si m-am simtit datoare sa fac ceva.
    Va imbratisez cu drag si cu D-eu inainte!

    Calificativul vi-l intorc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta Amuletajaoneza, (chiar imi place sa va scriu pe acest nume), nu stiu nimic despre dvs. nici cum aratati, nici nume nici varsta- nimic. Nu va cer nimic, si nici un amanunt. Macar pentru un timp. Ne-am intalnit la Nascut mormant, la Mihaela; cot la cot cu doua comentarii pe masura. Ma simt minunat! Am sentimentul ca vorbesc cu un inger frumos! Va rog mult, hai sa ramanem doar doua suflete calde care fac lucruri bune pentru oameni. Cu Giani Morandi, chiar ca ati reusit sa-mi rascoliti tineretea, amintirile, gandurile. Am sa caut sa postez la pagina mea - foto. din armata. Semanam izbitor, si chiar mi se spunea Giani. Dar haide-ti sa inchei sa nu va plictisesc. Doresc sa mai scrieti si va promit ca am sa raman cititorul dvs. fidel. Am aceiasi mare si sfanta admiratie si pentru Mihaela, pentru talentul si sufletul ei minunat! Va imbratisez din toata inima~ Ingerii mei buni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Manoliu,

    Uneori nu avem nevoie de poze, recomandari sau alte cele, pentru a intelege ce staruieste in noi. Cred ca, e suficienta simtirea si dorinta de a fii acolo pentru suflet.
    Ma bucur ca ne-am reintors in alt timp cu acest film.
    Mihaela este o femeie frumoasa din toate radacinile.
    Nu am inventat eu plictiseala, asa ca, ramane sa o simta altii. Nu e pentru noi.

    Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere