miercuri, 15 decembrie 2010

Sărutul tău are gustul lor. Ale acelor femei fără gust.


Aseară mi-ai bătut în uşa garsonierei în care abia m-am mutat, fără să întelegi de ce m-ai găsit acolo. Ţi-am răspuns apelului fără să înţeleg de ce mă cauţi după atâta timp, dar am înţeles că cea pe care vroiai să o vezi nu eram eu. Încercai să confirmi imaginii păstrate de mintea ta că eu pot exista în altă femeie. Trebuia să te convingi că nu sunt ea.

Mi-ai povestit despre femeile din viaţa ta, de cea care iţi urmează paşii în fiecare zi, de aceea care te urmăreşte şi căreia îi încredinţezi trupul. Acum mă priveşti fără să mă cunoşti, ţi-ai pierdut imaginea crezând că atunci când vei deschide uşa, vei găsi acceaşi femeie din vara cu castanii cruzi, aşteptându-te dezbrăcată de curaj în miile de paturi fără pături.

Te-ai întors pentru a-mi spune că ţi-am lipsit? Cu cine vorbeşti acum? Câtor femei le vorbeşti cand îmi atingi buzele? Îmi spui că mă asemăn izbitor cu una dintre ele, că parfumul este acelaşi şi că eu sunt femeia pe care nu ai minţit-o niciodată.

Te-am iubit cu ceva timp în urmă, dar acum te privesc din colţul meu. Mă joc şi te las să crezi că sunt vulnerabilă. Te las să mă mângâi şi să mă ceri în braţe. Te las să mă vezi că îmi pasă, dar îmi este atât de uşor să te pot iubi fără sentimente.

Îţi sună telefonul. Te privesc în lumina roşie a veiozei verzi. Vrei doar să experimentezi mai multe feluri de iubiri, vrei să cunoşti până la ce capacitate sau la ce nivel poţi iubi. Eu sunt doar cobaiul tău.

Îmi oferi mângâieri de care am nevoie, dar de care mă pot lipsi pentru că nu mai au gust. Nu te simt vibrând în mine. Nu pot să culeg aceleaşi pături de fiecare dată, atunci când mi se face frig.

Astăzi, gura ta are gustul femeilor ce ţi-au folosit mintea. Nu ai iubit niciodată pe nimeni cu sufletul. Ai vibrat doar sub alte piei, dar doar pentru femei la fel ca tine.

Pentru moment, proprietarul ochilor verzi pătaţi de soare, a plecat în vacanţă.

4 comentarii:

 1. Caldura mea,
  in randurile tale imi gasesc puterea, suflul si zambetul.Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mihaela,
  Te cert, te iau in brate si plangem impreuna, dar nu imi minti curajul. Este inca gol!

  Te imbratisez cu drag

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte interesanta "experienta" ... Eu iti sugerez sa-l privesti pe acest "el" ca pe-o oglinda. NU intamplator a venit spre tine. Incearca sa vezi ceea ce incearca sa-ti arate. Cu siguranta vei descoperi ceva! SI nu uita: atragem ceea ce suntem ... daca suntem armoniosi asta vom atrage :)

  PS: Suntem ingropati in propriul subconstient si e nevoie de multa lumina pentru a scoate de-acolo ceea e suntem cu adevarat! Acesti "ei" care vin spre noi nu fac decat sa "reflecte" ceea ce suntem. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Marian,

  Am invatat multe din expierientele acestea. Ii privesc mereu ca pe o oglinda, dar se pare ca acesta se sparge de prea multe ori. Lucrile se intorc spre mine pentru ca undeva am gresit. Traiesc din nou aceleasi experiente, cu aceiasi oameni pentru ca, probabil, mi se mai da sansa sa repar ceva.
  Vreau recuperarea de suflet! Cred ca e timpul pentru asta si tu o sa ma ajuti.

  RăspundețiȘtergere