luni, 6 decembrie 2010

Vreau sa il ajut pe MOS CRACIUN!!!

Este un proiect pe care îl susţin şi în care am mare încredere. Sunt copilaşi care vor zâmbi pentru prima dată în viaţa lor. Haideţi sa nu rămânem indiferenţi acestor ingerasi. Va invit sa cititi mai jos cum putem face acest lucru! Pentru mai multe detalii, vă stau la dispoziţie!

Vă mulţumesc!!!


"Vreau sa il ajut pe MOS CRACIUN!!!"

Obisnuiesc sa dau copiilor saraci haine ramase de la fetita mea. Ofer cu placere copiilor care nu au, jucarii de care copilul meu s-a plictisit. E bine si e frumos. Dar anul acesta vreau sa pregatesc un cadou adevarat, pentru un copil saracut, ca si pentru copilul meu.

Stiu ca Andrei, copilul de 5 ani de la Centru de zi Sfantul Vasile isi doreste un elicopter si dulciuri. Mai stiu de la doamnele de-acolo ca nu are o geaca groasa, pentru iarna. O sa merg intr-un magazin, o sa le cumpar si o sa fac un pachet frumos pe care scriu numele lui Andrei. Trimit pachetul Mosului sa-l duca el personal.

Vrei sa pregatesti si tu pentru un copil sarac un cadou ca si pentru copilul tau?

Eu stiu ce-si doresc de la Mos Craciun 200 de copii saraci. Si pentru ca e criza si poate mosul nu are sacul chiar plin, VREAU SA-L AJUTAM PE MOS CRACIUN!!!

Daca vrei si tu, da-ne de veste la mirela@zurli.ro sau la 0722.560.502

In 11 decembrie toate pachetele pot fi predate unui spiridus care te asteapta in AFI PALACE COTROCENI, la locul de joaca ZORKY Planet. Suntem acolo de dimineata de la 10 pana sera la ora 20.00.

Apoi, toate personajele de la ZURLI impreuna cu spiridusi si cu MOS CRACIUN vor merge la Centru Sfantul Vasile si in cel mai festiv cadru copiii isi vor primii cadourile.

Mosul iti va fi recunoscator iar Doamne, Doamne o sa-ti zambeasca!!!

Cu drag

Mirela Retegan

Compania de Evenimente pentru copii ZURLI

0722.560.502

www.zurli.ro

http://blogulmoscraciun.blogspot.com/

www.gascazurli.ro

www.teatrupentrucopii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu