vineri, 7 mai 2010

Curaj pentru Denisa...


Închide ochii si coboară în tine... umple pumnii de lacrimi pentru ca mai târziu să nu-ţi mai renegi zâmbetul. Într-o sticlă de la capătul drumului iţi vei regăsi curajul de a crede in tine!


10 comentarii:

  1. Te imbratisez, Alex

    Anisia nu cred ca mai are nevoie de asta. Are destul curaj. Ar mai trebui putin temperata :)

    Te pup draga mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, draga mea! Nu numai pentru aceasta postare, ci pentru ca esti mereu langa mine, pentru ca ma iubesti, pentru ca imi oferi si pumnii tai sa-i umplu de lacrimi. Si lista ar putea continua...multumesc pentru ca imi dai curaj! Dar e pentru prima data in viata mea cand nu am plans...am crescut,asa cum iti place tie sa imi spui. Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Curios este faptul ca, la cuvantul de verificare, mi-a aparut "murearbe"...viata mea e plina de coincidente! :) O sa-l iau ca pe un sfat, de data aceasta! :)) Zambesc acum, am incredere, curaj, dragoste si multe alte sentimente frumoase! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa,

    Sufletul tau este si al meu. Atunci cand il neglijezi ma lovesti si pe mine. Atunci cand te doare, ma doare si pe mine. Daca as stii ca plansul este doar al meu, nu mi-as face niciun fel de problema.
    Doar ca aud tipatul tau si nu-l pot proteja. Si asta ma termina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziua de azi a fost perfecta, indiferent ca a plouat,indiferent ca am gresit drumul...a fost perfect! Iti multumesc! :* te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  6. merti mult mai mult de atat!

    esti ingerul meu pazitor!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut un vis...ti l-am povestit...cred ca sunt pregatita sa merg mai departe! Sa dau curs vechilor mele visuri, sa lupt pentru ele, sa mi le implinesc. Si ma bucur nespus ca, oricat de mult s-ar schimba viata mea, tu esti acolo...ai locul tau special! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Denisa,

    Mereu esti pregatita. Eu te voi astepta mereu in orice colt ...

    RăspundețiȘtergere