luni, 31 mai 2010

Povestind cu DRAGOSTEADragostea: Eu sunt totul şi nimic. Sunt ca vântul şi nu pot intra acolo unde ferestrele şi uşile sunt închise.

I-am răspuns: Dar eu sunt deschisă pentru tine.

Iar ea mi-a răspuns: Vântul e făcut din aer. Este aer în casa ta, dar totul e închis. Mobila se va umple de praf, umezeala va distruge tablourile şi va păta pereţii. Vei continua să respiri, vei cunoaşte o parte din mine - dar eu nu sunt o parte, sunt Totul şi asta n-o să afli niciodată.

Nu îmi aparţin cuvintele, insă îmi aparţine dialogul. Nu găsesc Totul în parte si totuşi, găsesc, apusă de ploaie, o parte din mine, în vânt. O sa afle, vreodată, aerul, că vântul nu-l bate?Foto : Am aflat despre acest site de la

Alin M. Stoianovici si mi-am permis sa umblu in cutia cu minuni

6 comentarii:

 1. "vantul acesta cald ma scoate din visare..." scriam eu odata...da...dragostea e ca aerul! E Totul! Si vantul doar o poarta peste timp si suflete...

  RăspundețiȘtergere
 2. Denisa, minunatie a sufletului meu

  Imi aduc aminte de ceea ce scriai odata.
  Ti-as cere sa asterni vantul in casa asta... ce spui?

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe zi ce trece îţi îmbunătăţeşti scrisul. Textele tale devin din ce în ce mai concentrate, iar cuvintele din ce în ce mai expresive. Se vede că ai început să îţi lucrezi stilul şi să îţi exprimi talentul.
  Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim,

  M-ai incurajat mereu si mi-ai dat numai sfaturi bune. Iti multumesc pentru sustinere. Te imbratisez cu multa dragoste.

  RăspundețiȘtergere
 5. As lasa vantul sa spulbere toate hartiile din casa, sa le ameteasca, sa le amestece si sa curete tot! :) Dar, oare, vantul va iesi si ma va lasa singura, in tot acel haos? Cred ca asta se cam intampla...si cati dintre noi sunt dispusi sa faca iar curatenie..si iar si iar si iar...?

  RăspundețiȘtergere
 6. Denisa,

  Vantul este in tine. Daca ii simti adierea deschide-i fereastra. Lasa-l sa-ti danseze prin par si multumeste-i ca exista.
  Tie nu ti-e frica de nimic. Fa curatenie ... iar, si iat, si iar.. pana atunci cand nu va mai exista vant.

  RăspundețiȘtergere