vineri, 12 februarie 2010

E ora doua si tu nu ma mai iubesti.....este asa cum imi spuneai!


Este aşa cum îmi spuneai..

O chitară, o vioară şi un pian… compun melodia mea. Curg notele prin vine. Îmi aprind o ţigară, primesc o stare euforică ce îmi sopteşte: “ Este aşa cum îmi spuneai".

Apa rece din pantofi şi pielea mucegăită mă îndeamnă să nu plec de lângă tine. Am spus, oare, că te iubesc, că te doresc şi că mă doare atunci când nu îţi simt privirea? Este aşa cum îmi spuneai. Viaţa trece pe lângă mine fără să îmi presar fericire. Poveşti scurte, fără dragostea care să dureze, fară glorie şi fără eroul din cer. Este aşa cum îmi spuneai. Amândoi am uitat cum se simte briza corpului uitat pe nisipul sărat. Amândoi am uitat cum sunt braţele fără suflet, cum e să alergi în păduri smulse din rădăcini.

O vioară plânge în colţul unei săli de spectacol fără ca tu să o mai auzi. Dau sufletului durerea pianului ce strigă în deşerturile roşiatice şi lovesc chitara de treptele metroului din drumul spre cer. Nu-mi pot lua sufletul de la melodia compusă de noi. Şi totuşi, ştiu că te vei întoarce…dar nu pentru mine…

Culeg lacrimile Universului în pumnul stâng. Ţi le le voi lăsa în cutia poştală pentru a le iubi cu palma dreaptă, iar dacă ele se vor evapora în nori, voi şti că nu te-ai întors. Şi dacă totuşi le vei găsi, să-mi spui ce simţi atunci când le vei atinge…

E ora două şi tu nu mă mai iubeşti...



Fotografie : Matei Buta

3 comentarii:

  1. vezi ca ti s-a stricat ceasul...arata 18:46...sau e 07:46??? inseamna ca mai e timp sa ne bucuram de iubire!:D [TIMPUL NU ESTE UN PARAMETRU AL IUBIRII]

    RăspundețiȘtergere
  2. Denisa, raspunsul la intrebare nu se afla la mine. Probabil din acelasi motiv pentru care fiecare femeie desteapta si frumoasa este singura. Pentru asta, cred ca raspunsul tau este aici :

    http://www.youtube.com/watch?v=Touau7QRv8I


    “Ea se uita spre ei. Ei toti vor merge dupa blonda dar se vor bloca unul pe altul.
    Nici unul dintre ei n-o va avea pe blonda asa ca merg la prietenele ei dar le vor da un sut in fund pentru ca nimanui nu-i place sa fie la doua alegere, asa ca, nimeni nu merge dupa blonda.
    Nu se vor da unii pe altii la o parte si nu vor insulta celelalte fete asa ca vor castiga, asta e singura cale spre care tind.
    Adam Smith spunea ca cele mai bune rezultate veneau cand…fiecare din grup facea ceea ce era cel mai bine pentru el, corect? incomplet pentru ca cele mai bune rezultate vor veni…cand fiecare din grup va face ceea ce e mai bine pentru el si pentru grup...Aasta este o cale prin care ajungi la blonda pe cont propriu...”

    RăspundețiȘtergere