marți, 8 decembrie 2009

Doar eu si Totosh...

Totosh, este pisica mea roscata ce imi sta in brate in fiecare seara atunci cand ajung acasa, cea care ma alinta atunci cand ma simte inecata in visele amare. E fenomenul meu de bucurie si de liniste. Mancarea e pe foc, casa miroase a ceapa si eu imi sprijin barbia in mana, gandindu-ma la cum sa cumpar un kilogram de cartofi. E, oare, frig afara sau doar faptul ca Totosh sta ghemuita pe picioarele mele, ma transforma intr-o amuleta ce atarna la gatul ei? Cineva imi bate la usa, cred ca este administratorul blocului care a venit dupa banii de intretinere. Nu ii raspund pentru ca nu am sa-i platesc, astazi. Ma ridic din profunzimea gandurilor si pornesc spre sifonier. E gol. Nu mai ai nicio haina pe umeras si nici loc de ea, atunci cand vei veni. As scrie un roman despre haina ta, fara sa-ti descriu captuseala maronie. Dar sunt prea multe culori ce cad in gol si prea aglomerat in sifonierul starzii ,sa imi aduc aminte de bataile din usa.
Ce agitata este Totosh. Ma indrept spre gara sa nu pierd trenul. Daca sti linia la care este tras, lasa-mi inima pe sine.

3 comentarii:

  1. sdoar tu si Totosh?!...hmmm...eu unde eram? am lipsit si eu putin de acasa cat am fost pe strazi sa-mi caut iubirea, ;i gata, m-ati lasat pe dinafara!:)) dar now i'm back!!! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Totosh asta nu e pisica...e un adevarat leu!!! parca-i caine!:)) asa musca!! dar eu tot il pup :* si pe voi...;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) .... cred ca a luat putin din persoanalitatea mea... :))) Multumesc, dodo!

    RăspundețiȘtergere